در رابطه با چسبندگی شش تئوری وجود دارد عبارتند از (جذب فیزیکی ,جذب شیمیایی , نفوذ ,الکتروستاتیک, پیوند درونی مکانیکی و لایه مرزی ضعیف )که قرار است هر یک را به صورت جدا گانه و مختصر توضیح دهیم تا با آنها آشنا شوید .
تئوری جذب فیزیکی
جذب فیزیکی شامل نیروی واندروالسی در بین سطوح می باشد. که در برگیرنده جاذبه های بین دو قطبی های دائم و دو قطبی القایی و نیروهای لاندن می باشد .
تئوری جذب شیمیایی
در مورد جسبندگی , بر اساس تشکیل پیوند های کوالانسی, یونی و هیدروژنی بین تئوری پیوند شیمیایی با عوامل جفت کنندگی سیلانی تشکیل سطح می باشد . مدارکی مبنی بر اینکه پیوندهای کوالانسی می شود , وجود دارد ممکن است که چسبها شامل گروه های هیدروکسی یا آمین باشند که اتم های ایجاد هیدروژن فعال از قبیل گروه های هیدروکسیل , اگر چوب یا کاغذ اجزا مورد عمل باشند , پیوند هیدروژنی شکل می گیرد .
تئوری نفوذ
تئوری نفوذ این دیدگاه را مطرح می کند که پلیمرها هنگام تماس ممکن است در همدیگر نفوذ کنند . بنابر این مرز درونی سرانجام برداشته می شود و نفوذ پلیمرها در صورتی اتفاق می افتد که زنجیره ها متحرک و سازگار باشند . به عبارتی دیگر ,دما باید از دمای شیشه ای بالا تر رود .
تئوری الکتروستاتیک
الکتروستاتیک از این طرح سرچشمه گرفته است که وقتی دو فلز در تماس با یکدیگر باشند , الکترون های تشکیل می گردد که نیروی جذب را از یکی به دیگری منتقل می شوند و بنابر این یک لایه مضاعف الکتریکی نشان می دهد . چون پلیمرها , نارسانا هستند. این اتفاق مشکل به نظر می رسد که این تئوری برای چسبها کاربرد داشته باشد .
تئوری پیوند درونی مکانیکی
اگر سطحی را که میخواهیم روی آن چیزی بچسبانیم دارای سطحی نامنظم باشد. ممکن است چسب در ناهمواری های سطح , قبل از سخت شدن داخل شود . این ایده باعث ظهور این تئوری شد که به اتصالات چسب با مواد متخلخل از قبیل چوب نسوجات بسط داده شد . مثالی از این قبیل , عبارت از استفاده از اتو در لایه چسب و در لباس می باشد . لایه چسبها , حاوی چسب های ذوبی هستند که پس از ذوب در پارچه نفوذ می کنند .
تئوری لایه مرزی ضعیف
سطوح تمیز پیوند های قوی تری با چسب ایجاد می کنند . اما تئوری لایه مرزی ضعیف برخی آلودگیها از قبیل زنگ روغن یا گریس ها , لایه ای ایجاد می کنند که چسبندگی ضعیفی دارد . همه آلودگیها , لایه مرزی ضعیف ایجاد می کنند , زیرا در برخی از حالتها آنها توسط چسب حل خواهند شد . در این محدوده , چسب های ساختمانی اکریلیک برتر از ابوکسیدها هستند واین به این دلیل توانایی آنها برای حل کردن روغنها و گریسها می باشد .
به یک چسب با ویژگی های خاص نیاز دارید؟
گروه تولیدی پرشیا با تکیه بر توان تولیدی و مهندسان برجسته خود می تواند نیاز شما در تامین انواع چسب های صنعتی، خودرویی و ساختمانی برطرف کند.
Im very happy to find this website. I wanted to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely savored every part of it and i also have you book-marked to look at new stuff on your website.
May I simply say what a comfort to uncover somebody that actually understands what theyre talking about on the internet. You definitely realize how to bring an issue to light and make it important. A lot more people ought to check this out and understand this side of the story. I cant believe you are not more popular since you definitely possess the gift.
مدت خشک شدن چسب چقدر است؟1
مفید بود1
خیلی عالی بود
مطلب مفیدی بود
مطالب مفید بود
علمی و کاربردی بود
سلام اطلاعات زیادی بود میتونه کاربرد خوبیم داشته باشه
مواردی که درباره چسبهای ساختمانی اکرلیک بیان شد برای بنده به شخصه مفید بود.سپاسگذارم .
درباره چسبها وموارد گوناگون ان نیز مطالبی ارائه دهید در ضمن از تم ضیحات شما سپاسگذارم .
درباره چسبها وموارد گوناگون ان نیز مطالبی ارائه دهید در ضمن از مطالب ارزشمند شما سپاسگذارم .
مفید بود
چسب از فرمولاسیون قوی برخوردا هست که موجب قدرت چسبندگی اون میشه
توضیحات بسیار مفید وکاربردی بود .
توضیحات بسیار مفید وکاربردی بود .
سپاس۱
درباره چسبهای اکرلیک مطالب مفید بود.
مطالب درباره چسب اکرلیک بسیار موثر بود
چسب های اکواریوم پرشیا واقعا چسبندگی بالایی دارند ممنون از تیم حرفه ای گروه تولیدی پرشیافیکس
مطالب جدید و کاملا پر محتوایی رو در اختیار گذاشتید ممنون
سایت خوبی دارین تبریک میگم
سپاسگزارم
ممنونم بابت توضیحات خوبتون👌😍
عالی ومفید
از سایت خوبتون بابت اطلاعات دقیق ومفید تشکر میکنم
خیلی تاثیر گذاروعالی
از توضیحات مفیدتون کمال تشکر رادارم .
مطالب بسیار عالی بود .
از مطالب علمی ومفید شما سپاسگذارم .
سایت بسیار خوبی هست .سپاسگذارم
مطالبتون مفید بود .سپاسگذارم .
مطالب درباره چسبها بسیار کاربردی بود .
مطالب درباره چسبها بسیار کاربردی و عالی بود .
مطالب ارزنده ای بود .سپاسگذارم
از توجه شما به این موضوع کاربردی سپاسگذارم .